ik wil mij registreren bij het KinderCoachGilde

Het KinderCoachGilde is een kwaliteitsregister voor gecertificeerde kinder-, jongeren- en opvoederscoaches in Nederland en België.
De geregistreerde kindercoaches hebben een eigen praktijk of zijn werkzaam als bij een bedrijf of instelling.

Om je te kunnen laten registreren

  • dien je een praktijkopleiding tot kinder- en opvoederscoach met goed gevolg afgesloten te hebben. *
  • ben jij werkzaam als (startend) kindercoach in je eigen praktijk of je werkt als kindercoach bij een organisatie of instelling
  • ben je bereid om te investeren in jezelf en jouw eigen ontwikkeling en groei

Bij het intakegesprek kijken wij ook naar jouw persoonlijke en professionele drijfveren en horen we graag jouw intentie om je te laten registreren.

* klik hier voor meer informatie over de geaccepteerde praktijkopleidingen

De procedure en tarieven.

Je start met het inplannen van een oriëntatiegesprek (de intake). Tijdens dit gesprek ontvang je informatie over de auditprocedure, kun jij jouw vragen stellen en ontdekken of registratie bij het KinderCoachGilde past bij jou en jouw werk als kindercoach. Ook wij laten je in dit gesprek weten of registratie voor jou mogelijk is.

Bij een positief oriëntatiegesprek ontvang je naderhand een mail met de aan te leveren formulieren voor de auditprocedure plus een factuur voor de inschrijf- en registratiekosten van € 25,00 (exclusief btw). Wanneer jij de gevraagde formulieren hebt aangeleverd start de officiële auditprocedure.

De auditprocedure bestaat uit het controleren van de aangeleverde documenten, een auditgesprek én een na het gesprek door jou op te stellen en door ons goedgekeurde overeenkomst.
De kosten voor de auditprocedure bedragen € 150,00 (exclusief 21% btw)/ De factuur hiervoor ontvang je van de AuditCoach die jou begeleidt.

Je wordt opgenomen in het kwaliteitsregister wanneer je de volledige auditprocedure hebt doorlopen.
Daarna heb je minimaal 1 keer per jaar en indien gewenst vaker coachgesprekken met een GildeCoach. De kosten hiervoor worden door de Gildecoach gefactureerd en zijn conform de huidige coachtarieven.

Extra opties

  • Muurschild voor jouw praktijk
  • Coaching bij het opstarten van jouw praktijk (individueel traject met eigen kostenplaatje)

Herregistratie

De registratie geldt voor een kalenderjaar.
Naar aanleiding van de coachgesprekken en de daarin ontdekte ontwikkelpunten hebben we met iedere coach aan het eind van het kalenderjaar contact over de herregistratie.

Wanneer de coach heeft laten zien dat de kwaliteit nog steeds gewaarborgd is kan de coach de registratie voortzetten.
De administratiekosten voor herregistratie bedragen € 25,00 (exclusief btw) per jaar.