(Eerste) Hulp bij het opstarten van je eigen praktijk

Heb jij jouw certificaat of diploma kindercoaching gehaald en wil jij een eigen praktijk starten, dan loop je wellicht, net zoals veel collega kindercoaches, met vragen rond. 

Wat moet je regelen?
Waar moet je dat regelen?
Waar moet je aan denken?
Wat is verplicht en wat niet?
Hoe zit het met .... ?

Het opstarten van je praktijk en het ondernemerschap vraagt namelijk weer hele andere dingen van je dan het coachen van kinderen en ouders. En veel kindercoaches vinden die stap vaak groot en spannend waardoor ze uiteindelijk toch de stap niet maken. Of het maar uitstellen. Maar ..... daarmee gaat ook een droom verloren. Want waarom wilde je ook alweer kindercoach worden?

Binnen het KinderCoachGilde is Nienke van Buren gespecialiseerd in het begeleiden van startende kindercoaches die graag die eigen praktijk willen. En zij wil jou natuurlijk ook graag hierbij helpen. Ze weet de weg in kindercoachland, kennen de valkuilen, is de steun in je rug, maar ook zal ze je zo nodig een zetje geven of de beroemde schop onder je ....... Ook zal ze je steeds weer motiveren om jouw droom te volgen. Je helpen om vol zelfvertrouwen de stappen te maken.
GildeCoach Nienke is er voor jou en samen vormen jullie een team om jouw praktijk handen en voeten te geven.

 

Wat is er mogelijk?
We hebben bij het KinderCoachGilde diverse mogelijkheden om je te begeleiden.
Wanneer je je aanmeldt voor een opstart-traject nemen we eerst contact met je op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we met jouw de mogelijkheden en kun jij jouw vragen neerleggen. Op basis daarvan geven wij je advies en kan het traject starten.

Traject 1:
Coaching en begeleiding bij het opstarten van je praktijk.
Dit pakket bestaat uit 4 uren begeleiding op maat. Jouw coach kijkt met je mee naar bijvoorbeeld het tarief wat je moet vragen, de teksten op je website en/ of in je folder, de meest voorkomende praktische dingen die je moet regelen en het vinden van jouw eigen vorm.
Kosten voor dit traject bedragen € 363,00 inclusief btw *

Traject 2:
Coaching, begeleiding bij het opstarten van je praktijk plus aanmelding bij het KinderCoachGilde
Dit pakket bestaat uit 5 uren begeleiding op maat.
Jouw coach kijkt met je mee naar bijvoorbeeld het tarief wat je moet vragen, de teksten op je website en/ of in je folder, de meest voorkomende praktische dingen die je moet regelen en het vinden van jouw eigen vorm.
Daarnaast helpt jouw coach je bij het invullen en klaarmaken van alle documenten die nodig zijn voor de aanmelding bij het KinderCoachGilde.
Kosten voor dit traject bedragen €514,25 inclusief btw. **

Traject 3:
Coaching en begeleiding bij registratie. Dit pakket bestaat uit 3 uren begeleiding op maat waarbij de  jouw coach je ondersteunt en coacht bij het invullen en klaarmaken van alle documenten die nodig zijn voor de aanmelding bij het KinderCoachGilde. Dit pakket is inclusief aanmeldingskosten en een beroepsgesprek, een half jaar na jouw aanmelding. En exclusief de lidmaatschapskosten van € 50,00 voor lidmaatschap van de vereniging.
Kosten voor dit traject bedragen € 332,75 inclusief btw. **

Mentor-coaching
Wil je geen pakket, maar wel graag een gesprek met een coach over jouw praktijk (in oprichting) dan kan dat ook. Je kunt je vragen bij de coach kwijt. De coach kijkt met je mee en geeft desgewenst advies op maat.
De kosten voor coaching bedragen € 96,80 incl btw per uur. *

* bij dit traject is de aanmelding bij het KinderCoachGilde NIET inbegrepen.
** bij dit traject is de borg voor het muurschild van € 50,00 NIET inbegrepen.

Heb je belangstelling?

vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen na ontvangst zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam van je praktijk
Voor- en achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail
Ik heb belangstelling voorRuimte voor jouw vraag/ opmerking