(Eerste) Hulp bij het opstarten van je eigen praktijk

Heb jij jouw certificaat of diploma kindercoaching gehaald en wil jij een eigen praktijk starten, dan loop je wellicht, net zoals veel collega kindercoaches, met vragen rond. 

Wat moet je regelen?
Waar moet je dat regelen?
Waar moet je aan denken?
Wat is verplicht en wat niet?
Hoe zit het met .... ?

Het opstarten van je praktijk en het ondernemerschap vraagt namelijk weer hele andere dingen van je dan het coachen van kinderen en ouders. En veel kindercoaches vinden die stap vaak groot en spannend waardoor ze uiteindelijk toch de stap niet maken. Of het maar uitstellen. Maar ..... daarmee gaat ook een droom verloren. Want waarom wilde je ook alweer kindercoach worden?

Een aantal mentor-coaches van het KinderCoachGilde is gespecialiseerd in het begeleiden van startende kindercoaches die graag die eigen praktijk willen. En zij willen jou natuurlijk ook graag hierbij helpen. Ze weten de weg in kindercoachland, kennen de valkuilen, zijn de steun in je rug, maar ook zullen ze je zo nodig een zetje geven of de beroemde schop onder je ....... Ook zullen ze je steeds weer motiveren om jouw droom te volgen. Je helpen om vol zelfvertrouwen de stappen te maken.
De mentor-coach is er voor jou en samen vormen jullie een team om jouw praktijk handen en voeten te geven.

Wat is er mogelijk?
We hebben bij het KinderCoachGilde diverse mogelijkheden om je te begeleiden.
Wanneer je je aanmeldt voor een opstart-traject nemen we eerst contact met je op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we met jouw de mogelijkheden en kun jij jouw vragen neerleggen. Op basis daarvan geven wij je advies en kan het traject starten.

Traject 1:
Coaching en begeleiding bij het opstarten van je praktijk.
Dit pakket bestaat uit 4 uren begeleiding op maat. De mentor-coach geeft antwoord op je vragen, kijkt met je mee naar bijvoorbeeld het tarief wat je moet vragen, de teksten op je website en/ of in je folder, de meest voorkomende praktische dingen die je moet regelen en het vinden van jouw eigen vorm.
Kosten voor dit traject bedragen € 300,00 exclusief 21 % btw *

Traject 2:
Coaching, begeleiding bij het opstarten van je praktijk plus audit en registratie in het KinderCoachGilde Register.
Dit pakket bestaat uit 5 uren begeleiding op maat. Bij deze 5 uren zijn de audit en een beroepsgesprek, een half jaar na de audit, inbegrepen.
De mentor-coach geeft antwoord op je vragen, kijkt met je mee naar bijvoorbeeld het tarief wat je moet vragen, de teksten op je website en/ of in je folder, de meest voorkomende praktische dingen die je moet regelen en het vinden van jouw eigen vorm.
Daarnaast helpt de mentor-coach je bij het invullen en klaarmaken van alle documenten die nodig zijn voor de audit en registatie in het register van het KinderCoachGilde.
Kosten voor dit traject bedragen € 425,00 exclusief 21% btw. **

Traject 3:
Coaching en begeleiding bij de audit. Dit pakket bestaat uit 3 uren begeleiding op maat waarbij de  de mentor-coach je ondersteunt en coacht bij het invullen en klaarmaken van alle documenten die nodig zijn voor de audit en registatie in het register van het KinderCoachGilde. Dit pakket is inclusief audit, registratie en het eerste beroepsgesprek, een half jaar na de audit.
Kosten voor dit traject bedragen € 275,00 exclusief 21% btw. **

Mentor-coaching
Wil je geen pakket, maar wel graag een gesprek met een mentor over jouw praktijk (i.o.) dan kan dat ook. Je kunt je vragen bij de mentor kwijt. De mentor coacht je bij de vragen die je hebt, kijkt met je mee en geeft desgewenst advies op maat.
De kosten voor mentor-coaching bedragen € 75,00 exclusief 21% btw per uur. *
 

* bij dit traject is de registratie bij het KinderCoachGilde NIET inbegrepen.
** bij dit traject is de borg voor het muurschild van € 50,00 NIET inbegrepen.

 

Heb je belangstelling?

vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen na ontvangst zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam van je praktijk
Voor- en achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail
Ik heb belangstelling voorRuimte voor jouw vraag/ opmerking