Patricia Keetman

Mentor voor geregistreerde kindercoaches

Naam praktijk: AllesKids yoga en coaching / Victorr.
Locatie: Werkstation Steenwijk
Website: www.alleskids-yogacoaching.nl / www.victorr.nl
Mailadres: patricia.keetman@outlook.com

 

Vertel ons over je praktijk, je doelgroep en je missie.
Sinds 2011 begeleid ik in mijn praktijk AllesKids ouders en kinderen wanneer zij even vastlopen. Mijn specialisme is ‘hooggevoeligheid’. Hier geef ik ook thema avonden en lezingen over. Binnen AllesKids, maar ook binnen Victorr., waarbij ik volwassenen coach en train naar leiderschap in hun eigen leven.

 Mijn missie voor het leven is te groot om hier te beschrijven, maar als ik het bij AllesKids houd, luidt deze als volgt:

Ik wil andere mensen helpen met de kennis die ik heb opgedaan in mijn leven om hen verder te laten ontwikkelen in hun leven. En kinderen en volwassenen inspireren om het leven te leven dat bij hen past.

Wat was jouw grootste beer op de weg toen je begon?Dat ik vond dat ik nog niet veel waarde kon geven. Onzekerheid of ik mensen en kinderen wel daadwerkelijk kon helpen. Wie zat er nu op mij te wachten?

Wat is je grootste succes sindsdien?
Dat ik keer op keer terugkrijg hoeveel ik voor kinderen en hun ouders beteken. En een letterlijk succes: dat ik als coach van een jongetje van 9 1,5 jaar lang heel intensief gewerkt heb (20 uur per week) waardoor hij weer alleen naar school toe mocht hele dagen (toen ik hem ging begeleiden, mocht hij maar 3 dagen heen en alleen met mijn begeleiding ivm agressie).

Welke thema’s kom je in jouw praktijk vooral tegen?
Hooggevoeligheid, faalangst, boze kinderen.

Hoe vind je het mentorschap bij het Gilde? Wat brengt het je?
Het mentorschap bij het Gilde brengt me inspirerende gesprekken met gelijkgestemden. Ik merk hoeveel jaar ik verder ben en hoeveel ervaring ik inmiddels heb opgedaan, hoe ik me ontwikkeld heb en hoe leuk ik het vind om anderen hierin te begeleiden.

Hoe zie jij het KinderCoachGilde over 5 jaar?
Als een organisatie met kartrekkers en deurdouwers, die hun idealen waarmaken.

Heb je tot slot nog een tip voor onze kindercoaches?
Coach vanuit je eigen kern. Als jij goed in je vel zit en dat uitstraalt, ben je authentiek en dat voelen je coachees.