Hi leuke, stoere, eigen-wijze kindercoach!

Als jij een beetje op mij lijkt, dan heb je een droom: je eigen kindercoachpraktijk! En wil jij niets liever dan je eigen (kinder)coachpraktijk opzetten op een manier die bij JOU past.  Werken met kids en ouders waar je hart elke dag een HUPPELTJE van maakt. Op een manier die helemaal KLOPT voor jou. En wil je vol TROTS aan iedereen kunnen vertellen:

Dit is wie ik ben. Dit is met wie ik werk. Dit is het verschil dat ik maak. Dit is de manier waarop ik dat doe. 

En het aller, aller, allergaafste is: dat kan ook!

Ooit, 2010/2011, was ik zelf die startende kindercoach. Ik ken de dromen en de hoop. Ik ken de struggles, ik ken de frustratie. Ik ken de bijzondere dynamieken van de kindercoachpraktijk. Been there, done that.

En ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat je je droom NOOIT laat bezoedelen door angsten en onzekerheid. Dat je je droom met een ijzersterk verhaal stap voor stap in de praktijk gaat brengen. En wat een mega-kick het geeft als je dan ‘ineens’ die goedlopende praktijk hebt. 

Laat mij je daarom helpen de praktijk van je dromen vorm te geven. Op een manier die bij jou past. Zodat je elke dag met een weergaloze let’s do this-energie uit bed stapt. Zodat je stap voor stap gaat bouwen aan je praktijk. Zaaien, zaaien, zaaien, zaaien, wetende dat je gaat oogsten. Vol zelfvertrouwen, met droge oksels en ontspannen billen. 

Je eigen leven, je eigen praktijk, je eigen voorwaarden. Hoe cool is dat?!?

Klinkt dit goed? Weet je welkom voor een, gratis en vrijblijvend, digitaal kopje thee!

Klik HIER voor mijn website