GildeCoach Nienke van Buren

 

Mijn naam is Nienke van Buren. Als GildeCoach vind ik het heel belangrijk om te kijken naar jouw “WHY”. Waarom werk je als kindercoach, waarom brengt het jou en vooral je cliënten dat wat er zo nodig is. Waarom werk je vanuit die specifieke manier en waarom zit er in jou dat stuk passie dat maakt dat je zo gepassioneerd aan het werk gaat. Juist die waarom vind ik zo belangrijk. Als je daar het antwoord voor jezelf op kunt geven dan weet je ook waarom je een keuze maakt in je coaching, in je klantenwerving, waarom je bepaalde materialen kiest en ook waarom een bepaalde aanpak wel of niet zal werken.

Vanuit passie en verbinding werken naar verdieping en groei.

Daarbij vind ik het heel fijn om samen met de ander te kijken naar mogelijkheden, naar wat kan, naar groei en naar wensen.

Binnen mijn praktijk zie ik veel kinderen, tieners en volwassenen die zich anders voelen. Dit omdat of ze chronisch ziek zijn, omdat ze (leer)problemen ervaren of omdat ze bijvoorbeeld een brusje zijn (een broertje of zusje van een ziek/gehandicapt of bijvoorbeeld “anders denkend” kind zoals ASS, ADD, ADHD) en zich staande moeten zien te houden in deze veeleisende maatschappij.

Ook ouders lopen hier tegenaan, willen graag gezien en begrepen worden, willen heel graag dat zij zelf en hun kind lekker in zijn vel zitten. Ik vind het binnen mijn werk als coach, maar ook als docent en als mens erg belangrijk om anderen te zien en vanuit krachtgerichtheid te coachen.

Bij mij komen vaak thema’s rond nare ervaringen binnen passend onderwijs, (leer)problematiek, hoogbegaafdheid, anders denkend (Add, ADHD, ASS) en chronisch ziek zijn aan bod. En daardoor ook thema’s als faalangst, je plek vinden in je gezin, parenting en projectie.

Dat wat ik zo leuk vind aan het ontwikkelcoach zijn, zijn de gesprekken met andere coaches. Het samen kijken naar die waarom vraag, kijken wat er speelt in jouw praktijk, waar jouw passie zit en hoe je dit kunt inzetten. Krachtgericht aan de slag.

Durf je op zoek te gaan naar jouw WHY?  Voor mij geldt: volg je hart, ga in je kracht staan, want dat wat jou zo anders maakt is juist wat je zó bijzonder maakt. 

Een warme groet,

Nienke van Buren

Het tarief voor een beroepsgesprek-sessie met Nienke is € 70,00 per sessie (btw vrij)

Aanmelden voor een beroepsgesprek met Nienke van Buren?
Vul dan het onderstaande formulier in.