Nienke van Buren

Gildecoach voor geregistreerde kindercoaches

Naam praktijk: Gewoon anders zijn
Locatie: Zuidveen nabij Steenwijk (Overijssel)
Website: www.gewoonanderszijn.nl
Mailadres: [email protected]
Telefoon: 06-12585498

Als ontwikkelcoach vind ik het heel plezierig om samen met de ander te kijken naar mogelijkheden, naar wat kan, naar groei en naar wensen.

Binnen mijn praktijk zie ik veel kinderen, tieners en volwassenen die zich anders voelen. Dit omdat of ze chronisch ziek zijn, omdat ze (leer)problemen ervaren of omdat ze bijvoorbeeld een brusje zijn (een broertje of zusje van een ziek/gehandicapt of bijvoorbeeld anders denkend” kind zoals ASS, ADD, ADHD) en zich staande moeten zien te houden in deze veeleisende maatschappij.

Ook ouders lopen hier tegenaan, willen graag gezien en begrepen worden, willen heel graag dat zij zelf en hun kind lekker in zijn vel zitten. Ik vind het binnen mijn werk als coach, maar ook als docent en als mens erg belangrijk om anderen te zien en vanuit krachtgerichtheid te coachen.

Bij mij komen vaak themas rond nare ervaringen binnen passend onderwijs, (leer)problematiek, hoogbegaafdheid, anders denkend (Add, ADHD, ASS) en chronisch ziek zijn aan bod. En daardoor ook thema’s als faalangst, je plek vinden in je gezin, parenting en projectie.

Dat wat ik zo leuk vind aan het ontwikkelcoach zijn, zijn de gesprekken met andere coaches. Het samen kijken naar dat wat er speelt in de praktijk, waar de ander tegen aanloopt of waar hij juist heel trots op is, komen daarbij vaak aan bod. Prachtig om de groei te zien, samen te kijken naar ontwikkeling en het vertrouwen in de eigen kennis en kunde te mogen laten bloeien. Dit brengt ook bij mijzelf heel veel mooie gesprekken, nieuwe inzichten en ook een boel energie.

Voor mij geldt volg je hart, want het klopt. Blijf bij je gevoel. Wacht niet met veranderen tot morgen als je ook vandaag al kunt genieten van elke kleine stap. Dat wat jou zo anders maakt is juist wat je zo bijzonder maakt. Ik hoop samen met jou mooie gesprekken te mogen hebben.

Een warme groet,
Nienke van Buren

Wil jij je aanmelden voor een sessie met Nienke?
Vul dan het onderstaande formulier in.

naam
straat en huisnummer
postcode en woonplaats
mailadres
telefoonnummer
ik wil de coachafspraak graag

mijn coachvraag