GildeCoach Jeannette van Kuik

 

Als pionier van het vak kindercoaching mag ik al ruim 20 jaar een gids zijn in kindercoachland.
Wellicht ken je mij van de opleiding Magie van Kindercoaching. Misschien heb je ooit een workshop of cursus van mij gehad of heb je met mij gewerkt.
Het kan ook zijn dat je me kent van het KinderCoachGilde omdat ik de bedenker en oprichter hiervan ben.
Maar misschien ken je mij ook helemaal niet.

Ik zal me in ieder geval voorstellen.
Mijn naam is Jeannette van Kuik, ik ben geboren in Kampen in 1969 en ben ooit mijn loopbaan gestart als leerkracht in het basisonderwijs. Daar heb ik ongeveer 15 jaar rondgehuppeld, maar het paste uiteindelijk niet meer.
Daarom opende ik begin 2000 een praktijk voor kindercoaching. Waarom ik mezelf zo noemde weet ik niet. Er waren toen nog geen opleidingen in die richting.

In het begin was het hard werken. Niemand kende het vak. Niemand, echt niemand, wist wat een kindercoach was en wat een kindercoach kon betekenen voor kinderen en ouders.
Inmiddels is dat wel anders. En ik mag met trots zeggen dat ik daar aan mee heb mogen werken, heb mogen bouwen aan de positie van kindercoaching in Nederland (en inmiddels ook in andere landen).

Dat is de buitenkant, het neerzetten, het bekendmaken van kindercoaching. Maar kindercoaching heeft ook een binnenkant. De waarde van kindercoaching is groot. Maar dat betekent wel dat iedere kindercoach hier aan moet blijven werken.

Hoe doe ik dat zelf?
Ik ga elke maand naar mijn eigen coach-supervisor. En ook al denk ik elke keer weer 'wat ga ik nu weer bespreken?', elke keer kom ik er met nieuwe inzichten vandaan.
Zodra ik een mooie nieuwe opleiding/ cursus/ workshop/ lezing zie dan ga ik erheen. Maar ik volg niet te pas en te onpas. Want ik voel wel of iets bijdraagt aan mijn ontwikkeling of niet. Ik kies dus zorgvuldig.

En ik studeer ook nog steeds. Mijn boekenkast is inmiddels goed gevuld en er komen maandelijks mooie titels bij.

Wat kan ik voor je betekenen?
Mocht je mij al kennen, dan weet je waarschijnlijk precies waarvoor je bij mij terecht kunt. Ken je mij nog niet? Weet dan dat je in goeie handen bent met vragen over jezelf en over casuïstiek uit jouw praktijk (die vragen gaan uiteindelijk ook weer over jezelf). Het is voor mij belangrijk dat jij aan het eind van een sessie het gevoel hebt met meer inzichten verder te kunnen en mijn wens is dat jij daardoor weer groeit op persoonlijk en professioneel vlak.

Mijn tarief
Je kunt kiezen voor een beroepsgesprek telefonisch, online of bij mij in de praktijk in Apeldoorn.
Een sessie duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur.
De kosten voor een beroepsgesprek met mij bedragen € 95,00 exclusief 21% btw.

Wil jij je aanmelden voor een beroepsgesprek- sessie met Jeannette?