GildeCoach Gonneke Berendsen

 

In de jaren waarin ik opgroeide van kind naar volwassen vrouw, vond ik steeds weer bevestiging voor wat ik diep van binnen wist:  ieder van ons heeft zijn eigen levensverhaal en pad te lopen en al lijken we verschillend, in wezen verlangt ieder mens naar erkenning, gezien worden, verbinding, liefde en zichzelf mogen ZIJN. 

We hebben de mogelijkheid om vanuit verschillende niveaus van bewustzijn te kijken naar gebeurtenissen en omstandigheden. Door in mijn leven in lastige en pijnlijke situaties op zoek te gaan naar wat het IN mij is wat geraakt wordt, kwam ik steeds meer bij wie ik werkelijk ben.

Mijn gezin was en is daarin een grote spiegel. Verschillende bewustzijnsopleidingen, waaronder intuïtieve coaching, yoga en familieopstellingen, hebben bijgedragen aan mijn rol als ervaren medereiziger en begeleider met focus op familiesystemen en relatie-dynamiek.

Vele jaren heb ik met plezier gewerkt met kinderen zowel in het reguliere onderwijs als op de vrije school. Naast mijn coachingspraktijk ben ik sinds 2013 als coach/ trainer verbonden aan de coachingsopleiding De Magie van Kindercoaching.

Mijn tarief
De kosten voor een beroepsgesprek met mij bedragen € 70,00 exclusief 21% btw.

Wil jij je aanmelden voor een beroepsgesprek- sessie met Gonneke?

Vul dan het onderstaande formulier in.