GildeCoach Eleonore Fleur

 

Wat mij van jongs af aan al bezighield is het willen begrijpen waarom mensen handelen en reageren zoals ze doen. Dit liep en loopt als rode draad door mijn leven. Het brengt me diepgang in het leven en in het contact met de ander, zowel in mijn gezin en mijn omgeving als in mijn werk.

Een van mijn drijfveren is mijn oprechte interesse in de mens. Ik geloof (en ervaar!) dat wanneer je zelf begrijpt waarom je iets doet (of juist niet doet), je meer grip krijgt op jezelf. Daarnaast helpt het je ook als je van de ander snapt waarom hij/zij iets doet of juist nalaat te doen. Met meer begrip voor elkaar kunnen we makkelijker in werkelijk contact met elkaar komen.

Mijn passie is mensen te begeleiden om beter met zichzelf, het leven en elkaar om te gaan. Om zo in een levenshouding te komen waarin je meer durft te kiezen voor waar je hart ligt; vanuit puurheid, vertrouwen, zachtheid en begrip. Een leven waarin je je op je plek voelt, waarin je niet alleen de ander, maar óók jezelf het beste gunt en je hier bewuste keuzes in maakt.

In mijn werk als coach en trainer voel ik me het meest op mijn gemak en bij mezelf wanneer er ruimte is voor mijn sensitiviteit, intuïtie, intelligentie, betrokkenheid, stevigheid, gedrevenheid, creativiteit, improvisatievermogen, interesse in mensen, bezieling, liefde en zachtheid.

Mijn tarief
De kosten voor een beroepsgesprek met mij bedragen € 90,00 exclusief 21% btw.

Wil jij je aanmelden voor een beroepsgesprek- sessie met Eleonore?

Vul dan het onderstaande formulier in.