GildeCoach Danielle Willemsen

 

 

Hoi collega kindercoach.

Als het goed is heb jij, toen je net mijn foto zag allang gemerkt of dat iets met je deed. Iets in de foto sprak jou aan, of juist helemaal niet. De ondergaande zon, mijn gezicht, mijn haar, de blik in mijn ogen of mijn lach. Jouw onderbewuste maakte de keus al toen je dat zag en wist: bij haar wil ik zijn! Of: hier wil ik niet zijn! Als je dat gevoel niet hebt, dan ben je vast nu afgehaakt en scroll je door naar de andere coaches. Dan wens ik je een fijne reis en zie ik je misschien op een ander moment eens terug, wanneer het kloppend voelt voor jou. Als je dat gevoel wel hebt dan lees je nu waarschijnlijk door.

Mijn naam is Danielle Willemsen en ik woon in Rheden, Gelderland. Ik werk intuïtief en ben een goede luisteraar. De woorden: creatief, muzikaal, hoogbegaafd, zacht, helende handen, intuïtief, gevoelig, ongeboren tweelinghelft, doorzetten, vuurdraak en ram, resoneren in mij.  Ik houd van systemisch kijken naar een situatie, het geheel overzien en naar de kern gaan. Een sessie sluit ik altijd af met een healing met klankschalen.

Zo ging het opstarten van mijn praktijk bij mij.
Dagenlang ( zeg maar gerust maandenlang) zat ik voor me uit te staren in mijn prachtige tuinhuisje. Ik verschoof de boeken van links naar rechts om ze vervolgens op kleur gesorteerd in de kast te zetten. Nieuwe dingen bleef ik nodig vinden om te kopen. Mooi papier, kleurpotloden, speelgoed, een spel, stenen,..
De klanten bleven weg.
Ik besloot een vriendin te vragen mijn proefklant te willen zijn met haar man en zoontje en geld durfde ik daar natuurlijk niet voor te vragen. De paniek sloeg mij desondanks om het hart. Ik begon wild om me heen om hulp te roepen, de docent te bellen, vriendinnen van de opleiding te appen, mijn lesboeken spastisch door te bladeren. Hoe moest ik beginnen! Veel had ik al geleerd tijdens de opleiding, maar even snel leek het te zijn verdwenen omdat de paniek alles over stemde in mij. Ik kroop als het ware in een hoek onder alle dekens die ik vinden kon en was verstijft.
Na een paar klanten, lees 2, misschien 3… die allemaal via via kwamen, had ik een soort van ritme bedacht ( met mijn hoofd) in hoe ik mijn sessies deed. Dat bracht rust. Ik wist hoe ik zou beginnen en wat ik daarna deed. En toen plotseling was daar ineens die ene nieuwe klant die ik nog niet kende. Een meisje van 12 met haar ouders met een probleem zo groot dat ik er zelf enorm door geraakt werd. Ik stagneerde en begon weer om hulp te roepen. Dit was echt moeilijk! Hier paste mijn bedachte ritme niet bij, dat voelde ik direct. Dit raakte iets in mij en ik zat weer onder die dekens in de hoek.
Mijn god! Ik kon dit niet!! Dit was veels te zwaar en zoveel meer dan alleen een bedrijfje starten, dit raakte mij! Tranen met tuiten heb ik gehuild. Ik kon ook altijd gewoon nog bij de bloemenwinkel op de hoek gaan solliciteren…
En toch… uiteindelijk…na heel veel vragen stellen, coaches bezoeken, familie opstellingen doen, rust nemen, wandelen, aan mezelf werken op alle vlakken die ik kon bedenken. Kroop ik langzaam aan onder de dekentjes vandaan en liep ik uit de hoek naar het midden van het veld.

En daar sta ik nu. In het midden, tevreden met mezelf.
Ik ben een intuïtief mens en dus een intuïtieve coach. Ik voel wat er nodig is en handel daarnaar. Ik ben er klaar voor om er nu voor jou te kunnen zijn. Om naar je te luisteren, met je mee te kijken, mee te denken en vooral om te voelen. Aanvoelen wat er nodig is om jou een stapje verder te laten zetten. Een stapje verder in de richting van wie jij werkelijk bent onder al jouw dekentjes.

Zo, nu weet je hoe het met mij gaat.
Hoe gaat het nu met jou?
Wat heb jij nodig op dit moment?
Wat komt er steeds terug op jouw pad waar je naar zou willen kijken?

Voel jij dat ik iets voor jou kan betekenen? Vul dan graag de gegevens hieronder in, dan neem ik contact met je op en maken we een afspraak.

“Als het beter gaat met jou, dan gaat het beter met je praktijk. Jij BENT namelijk jouw praktijk!”
(bron: een magische wijze vrouw die ik tegenkwam op mijn pad)

Alle liefs van mij voor jou
Enne, jij bent prachtig, dat weet ik nu al. Weet jij dat ook al van jezelf?

Het tarief voor een beroepsgesprek-sessie met Danielle is € 70,00 per sessie (btw vrij)

Wil jij je aanmelden voor een sessie met Danielle?
Vul dan het onderstaande formulier in.