GildeCoach Barbara Gijsen

 

Mijn naam is Barbara Gijsen - Schoots en ik woon met mijn gezin in Bergen op Zoom, in het altijd gezellige Brabantse land.

Na de opleidingen Creatieve Therapie Drama en de verkorte PABO, heb ik uiteindelijk ruim 20 jaar in het (speciaal) basisonderwijs gewerkt.

Op een gegeven moment kon ik niet meer voorbij gaan aan de signalen die aangaven dat het onderwijssysteem en ik geen gezonde match meer waren. Ik heb toen de keuze gemaakt om mensenkinderen op een andere manier te gaan begeleiden in hun leerproces.

Inmiddels had ik al een coachpraktijk opgericht en het basis-, vervolg- en masterjaar bij de Magie afgerond. Dat ik het onderwijs niet helemaal achter me heb gelaten, blijkt uit het feit dat ik voor de Magie van Kindercoaching, eerst als co-trainer en later als trainer, de training Magie van het Kind heb mogen geven.

In mijn eigen praktijk coachte ik in het begin vooral kinderen, later ook steeds meer jongeren en inmiddels weten ook volwassenen hun weg te vinden naar bij Barbara.

Tijdens het coachen maak ik veel gebruik van mijn persoonlijke deskundigheid, intuïtie en (met grote dankbaarheid) van de helende kracht van de natuur. Buiten zijn is de perfecte manier om tot rust te komen en dat is één van de redenen waarom ik bijna altijd buiten coach, yep, ook als het regent of waait!

Het liefst teken ik dan een labyrint in de aarde, want door het bewandelen van een labyrint kun je op een prachtige én krachtige manier innerlijke rust en ruimte ervaren. Daarnaast geeft het je ontzettend veel inzichten. 

Het is een oeroud en veelgebruikt symbool voor de zoektocht naar onze innerlijke bron. Onder andere omdat je in een labyrint, in tegenstelling tot een doolhof, niet kunt verdwalen, maar het labyrint je juist de weg wijst. Er is één pad dat eerst de weg naar binnen laat zien waarop je loslaat wat je niet meer nodig hebt. In het midden aangekomen worden inzichten en inspiratie ontvangen die je vervolgens op hetzelfde pad naar buiten kunt herkennen en toepassen. 

Voor het Gilde ben ik zowel Ontwikkelcoach als Auditcoach en kun je me dus op verschillende momenten in jouw opstart/leer/ontwikkel proces tegenkomen. Als wij gaan samenwerken, zal ik je zeker eens uitnodigen om met de vragen die je hebt in het Magische Labyrint te stappen om te zien hoe jouw pad voor je ligt en hoe je het kunt en wilt bewandelen.

Het tarief voor een beroepsgesprek-sessie met Barbara is € 85,00 per sessie (btw vrij)

Aanmelden voor een beroepsgesprek met Barbara Gijsen?
Vul dan het onderstaande formulier in.