Hallo bewuste, eigen-wijze, onbevangen kindercoach!

Mijn naam is Thom Stam en ik ben de Reizende Boekhouder.

Mijn missie is het creƫren van ruimte en inzicht op het financiƫle vlak. Ik doe dat door geheel of deels je administratie uit handen te nemen. Ik zorg voor een stukje rust en helderheid zodat jij jouw missie kan manifesteren. Daarbij werk ik vooral samen met partijen die bezig zijn de wereld een stukje mooier te maken.

Het werk van een boekhouder moet degelijk, op tijd en netjes zijn (daar lijkt soms weinig ruimte voor speelsheid) toch onderschrijf ik de waarden van het innerlijke kind. En probeer ik dit zoveel mogelijk te ontdekken in mijn leven. In mijn vrije tijd heb ik veel ervaring met familieopstellingen als representant. De magie van opstellen heeft mij zo geboeid dat ik mij daarin verder aan het verdiepen ben.
Dus zowel op persoonlijk als zakelijk vlak zie ik een goede match. In de verkennende gesprekken tussen mij en Jeannette van het KinderCoachGilde kwamen we ook tot deze conclusie.

Als je het voelt stromen dat weet je dat je goed zit!

Van harte help ik jou achter de schermen met het op orde houden van de praktische en administratieve kant van je praktijk. Hoe we samenwerken stemmen we samen af. Mocht je meer informatie willen raad ik je aan mijn site te bekijken www.dereizendeboekhouder.nl. Daar heb ik een standaard format (met prijzen) staan, waar je zelf bepaalt hoeveel je zelf speelt. Verder geloof ik in maatwerk met duidelijke afspraken, elke bedrijf (en elke praktijk) is toch weer uniek.

Meer informatie:

Klik hier voor mijn website
mijn mail

of bel mij op nummer: 085-0470619