kindercoach in het onderwijs

Heb jij een kindercoachopleiding gevolgd en wil jij dolgraag als kindercoach binnen jouw baan in het onderwijs meer betekenen? Dan kun jij je ook aansluiten bij het KinderCoachGilde.

Het lidmaatschap is hetzelfde voor iedere kindercoach, maar speciaal voor onderwijskrachten is er een GildeCoach uit het onderwijs, Barbara Gijsen.

Barbara is lange tijd in het onderwijs werkzaam geweest en kent het onderwijs van binnen en van buiten. Als leerkracht, maar ook als moeder heeft ze een grote ontwikkeling doorgemaakt om zo voor 'haar' kinderen te kunnen staan.
Tevens geeft Barbara cursussen in het voortgezet onderwijs aan teams die op coachende wijze hun leerlingen willen begeleiden. En natuurlijk is Barbara een eigen-wijze kindercoach.

Ben jij werkzaam in het onderwijs, heb je een kindercoachopleiding gedaan en wil jij samen met collega's uit het hele land een verschil maken voor kinderen?
Heb jij behoefte aan de steun en support, maar zoek je ook verdieping in het vak en wil je dat er af en toe iemand met je meekijkt op het kindercoach vlak?

Weet je dan van harte welkom en klik hier om je aan te melden!