Kan ik mij laten registreren?

Om je te kunnen laten registreren bij het KinderCoachGilde dien je een opleiding tot kindercoach met goed gevolg te hebben afgesloten én je bent werkzaam als (startend) kindercoach in je eigen praktijk of je werkt als (startend) kindercoach binnen een organisatie of instelling.
Wanneer je aan de beide voorwaarden voldoet kun je een audit voor de registratie aanvragen.

Voldoe je nog niet aan een van beide voorwaarden dan kun je ook eens kijken bij de Eerste Hulp. Hier vind je een keus uit meerdere trajecten voor kindercoaches die vragen opf hulp nodig hebben rond het opstarten van een eigen praktijk.

Nadat jij je hebt aangemeld krijg je van ons een uitnodiging voor een intakegesprek. Het gesprek is bedoeld om elkaar te leren kennen en informatie uit te wisselen. Daarbij krijg je een uitleg over audit-traject. Mocht het na dit gesprek logisch zijn om het audittraject in te gaan dan koppelen wij jou aan een mentor-coach die je tijdens de audit gaat begeleiden.

Voorafgaand aan het audittraject stuurt de mentor-coach een factuur naar jou. Wanneer de factuur is voldaan gaat het audittraject starten. We vragen je onder andere een aantal documenten in te sturen. Deze documenten vormen de basis van jouw KinderCoachGilde- portfolio.
We toetsen op drie onderdelen: de persoonlijke ontwikkeling, de professionele ontwikkeling en het ondernemerschap.
Tijdens het traject kan het zijn dat er nog wat puntjes op de i moeten. Hierin zal je mentor-coach de nodige adviezen geven zodat jij alles kloppend hebt om geregistreerd te worden.

Aan het audittraject zijn eenmalig audit- en administratiekosten verbonden.
Wanneer het auditgesprek positief is ontvang je bericht over jouw registratie. Zodra je geregistreerd staat heb je periodiek beroepsgesprekken met jouw mentor-coach waarin je terugkijkt op de voorafgaande periode, bespreekt waar jij op dat moment staat en waarin je jouw nieuwe doelen voor de komende periode vaststelt.

De kosten

Om geregistreerd te worden betaal je eenmalig:
Kosten voor enkel het audittraject: € 150,00 * (factuur via jouw mentor-coach)
Kosten voor een opstarttraject klik HIER
Administratie en registratiekosten: € 50,00 * (factuur via het KinderCoachGilde)
Optioneel: borg voor het muurschild € 50,00 (factuur via het KinderCoachGilde)

De jaarlijkse gildebijdrage
€ 25,00 voor herregistratiekosten* (factuur via het KinderCoachGilde)
De mentor-coach kosten voor de nieuwe periode zijn in overleg met jouw mentor, met een minumum bedrag van € 75,00 *
Wanneer jouw registratie rond is in de maanden februari tot en met juli vindt herregistratie jaarlijks plaats in februari.
Wanneer  jouw registratie rond is in de maanden september tot en met januari vind herregistratie jaarlijks plaats in oktober.

Nadat jouw registratie definitief is sta je op de website bij de geregistreerde kindercoaches en ontvang je (indien je dit wenst) het muurschild van het KinderCoachGilde.

* Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW
* Prijswijzigingen voorbehouden.

Aanmelden voor een audit

Klik HIER om je aan te melden voor de audit.