Kan ik mij laten registreren?

Om je te kunnen laten registreren bij het KinderCoachGilde dien je een opleiding tot kindercoach met goed gevolg te hebben afgesloten én je bent werkzaam als (startend) kindercoach in je eigen praktijk of je werkt als (startend) kindercoach binnen een organisatie of instelling.
Wanneer je aan de beide voorwaarden voldoet kun je een audit voor de registratie aanvragen.

Voldoe je nog niet aan een van beide voorwaarden dan kun je ook eens kijken bij de Eerste Hulp. Hier vind je een keus uit meerdere trajecten voor kindercoaches die vragen opf hulp nodig hebben rond het opstarten van een eigen praktijk.

Nadat jij je hebt aangemeld krijg je van ons een uitnodiging voor een intakegesprek. Het gesprek is bedoeld om elkaar te leren kennen en informatie uit te wisselen. Daarbij krijg je een uitleg over audit-traject. Mocht het na dit gesprek logisch zijn om het audittraject in te gaan krijg je via de mail de informatie die nodig is en die jij moet aanleveren voor registratie. We vragen je onder andere een aantal documenten in te sturen. Deze documenten vormen de basis van jouw KinderCoachGilde- portfolio. We toetsen op drie onderdelen: de persoonlijke ontwikkeling, de professionele ontwikkeling en het ondernemerschap. Wanneer wij jouw documenten hebben ontvangen krijg jij een persoonlijke mentor-coach toegewezen die de audit afneemt. Tijdens deze audit kan het zijn dat er nog wat puntjes op de i moeten. Hierin zal je mentor-coach de nodige adviezen geven zodat jij alles kloppend hebt om geregistreerd te worden.

Aan het audittraject zijn eenmalig audit- en administratiekosten verbonden.
Wanneer het auditgesprek positief is ontvang je bericht over jouw registratie. Zodra je geregistreerd staat heb je twee keer per jaar een beroepsgesprek met jouw mentor-coach waarin je terugkijkt op het voorgaande half jaar, bespreekt waar jij op dat moment staat en waarin je jouw nieuwe doelen voor het komende half jaar vaststelt.

De kosten

Om geregistreerd te worden betaal je eenmalig:
Kosten voor het audittraject: € 150,00 *
Administratie en registratiekosten: € 50,00 *
Optioneel: borg voor het muurschild € 50,00

De jaarlijkse gildebijdrage
€ 100,00 voor herregistratie en twee beroepsgesprekken *
Wanneer jouw registratie rond is in de maanden februari tot en met juli vindt herregistratie jaarlijks plaats in februari.
Wanneer  jouw registratie rond is in de maanden september tot en met januari vind herregistratie jaarlijks plaats in oktober.

Deelnemers van de KinderCoaches Circle zijn automatisch aangesloten bij het KinderCoachGilde en zijn vrijgesteld van de jaarlijkse bijdrage aan het KinderCoachGilde.

Nadat jouw registratie definitief is sta je op de website bij de geregistreerde kindercoaches en ontvang je (indien je dit wenst) het muurschild van het KinderCoachGilde.

* Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW
* Prijswijzigingen voorbehouden.

Aanmelden voor een audit

Klik HIER om je aan te melden voor de audit.