Thom Stam

gildecoach voor geregistreerde kindercoaches

Van eventmanager, boekhouder naar coach. En al ruim 10 jaar gepassioneerd over persoonlijke ontwikkeling. Mijn naam is Thom Stam. Als boekhouder (www.dereizendeboekhouder.nl) was mijn missie van begin af aan: ‘’creëren van ruimte en inzicht op het financiële vlak. Ik zorg voor een stukje rust en helderheid zodat jij jouw missie kan manifesteren’’. Een missie die aan verandering onderhevig is maar in de basis nog steeds staat. Door mijn eigen reis van afpellen en het bouwen aan mijn basis heb ik veel mogen leren en ontdekken. De weg van buiten naar binnen en uiting geven aan je eigen zielsmissie.

Als coach ga ik spelenderwijs met jou je hulpvraag onderzoeken. Daarbij maak ik graag gebruik van de magie van opstellingen. We zoeken samen naar inzicht met als doel dat jij in je eigen kracht komt te staan. In mijn coaching gebruik ik vooral mijn lijf en intuïtie om af te stemmen op de vraag die speelt. Het is bij mij mogelijk om in persoonlijke thema’s te duiken en daarbij kan ik met jou de brug maken naar je ondernemerschap. Daarnaast vind ik cijfers een machtig middel om snel inzicht te krijgen, we meten daarmee de temperatuur van jouw onderneming. En ook cijfers kunnen zichtbaar maken wat eventueel in de onderstroom leeft.

Mijn rugzak
Ik heb de fijne kneepjes van het opstellingenwerk geleerd bij Latitude opleidingen. In 2020 ben ik gestart met de basisopleiding, het vervolg in 2021 en in 2022 heb ik de opleiding organisatieopstellingen afgerond.
IIn 2020 heb ik de training Kindercoaching gevolgd uit interesse voor het vak en vanwege het feit dat ik bestrokken was bij het KinderCoachGilde. Dit vond ik zo leuk dat ik ook het eerste jaar van de opleiding kindercoaching heb gedaan.
Verder heb ik In 2022 de mastergraad in Reiki behaald. Deze reis, van Reiki 1 naar de master heeft een basis gelegd waarop ik mijn intuïtie verder ontwikkel.

Wil jij je aanmelden voor een sessie met Thom?
Vul dan het onderstaande formulier in.

naam
straat en huisnummer
postcode en woonplaats
telefoonnummer
mailadres
ik wil de coachafspraak graag

mijn coachvraag