Marjolein Smit

GildeCoach voor geregistreerde kindercoaches

Naam praktijk: Kei Kids coaching
Locatie: Rotterdam
Website: www.keikidscoaching.nl
Mailadres: [email protected]

Vertel ons over je praktijk, je doelgroep en je missie.
Al ruim 10 jaar ben ik vol passie bezig met het runnen van mijn praktijk Kei Kids coaching in Rotterdam. Mijn doelgroep zijn ouders met kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 17, die onrust en stress ervaren in hun gezin. Ik werk altijd samen met de ouders. Deze heb je nodig tijdens het coachingsproces.
Ik laat kinderen en ouders ontdekken op welke manier ze meer rust en vertrouwen kunnen creƫren binnen hun gezin. Door samen te kijken naar bijvoorbeeld de boosheid, de onzekerheid, de spanning, de scheiding of het leerprobleem komt er meer rust en kunnen we focussen op de behoefte die er is.

Wat was jouw grootste beer op de weg toen je begon?
Komen die klanten wel?! Zien ze het wel zitten om met mij aan de slag te gaan? Hebben ze er wel vertrouwen in dat ik iets voor ze kan betekenen?
Ja! Dat hebben ze. Wanneer je website klopt en ouders je benaderen en daadwerkelijk met je in zee willen dan hebben ze het vertrouwen in je.

Wat is je grootste succes sindsdien?
Te weten, ervaren en het uitstralen van dit vertrouwen. Geloven en vertrouwen in mijzelf is wel het grootste succes wat daadwerkelijk zijn vruchten afwerpt. Inmiddels kan ik zeggen dat ik weet wanneer ouders en kinderen bij mij op de juiste plek zijn. Dankbaar werk is het.

Hoe vind je het mentorschap bij het Gilde? Wat brengt het je?
Ik vind het ontzettend leuk en boeiend om met andere kindercoaches mee te mogen kijken. Mee kijken naar hoe het ze vergaat, waar ze tegen aan lopen. Het allermooist vind ik het wanneer ze door het gesprek wat we hebben tot een inzicht komen en daar mee aan de slag kunnen gaan! Vaak hoor ik terug dat het gesprek als inspirerend wordt ervaren en dat ze weer helemaal zin hebben om acties te ondernemen. En het brengt mijzelf ook inzichten. Door in gesprek te zijn ga ik zelf ook weer ontdekken hoe ik er in sta en wat ik wellicht ook weer kan ontwikkelen.

Heb je tot slot nog een tip voor onze kindercoaches?
Geloof in je zelf. Kijk niet de kunst af van een ander, maar vertrouw op je eigen kunnen, kwaliteiten en talenten.