het bestuur


Een verening heeft een bestuur. Maar de leden bepalen. De leden besluiten.
Het bestuur voert in overleg en samenwerking met de leden uit.

Om aan de wettelijke vereisten te voldoen zijn er wel voorwaarden. Zo moet een vereniging via een notaris worden ingeschreven.
En er moet voor het oprichten van een vereniging een voorzitter, een penningmeester een een secretaris zijn.
Er mag ook een persoon twee functies bekleden.

Op papier is Erik van Kuik de voorzitter en is Jeannette van Kuik- Stam de secretaris/ penningmeester. De boekhouding wordt gecontroleerd en de jaarrekening wordt gemaakt door onze boekhouder Raimond Groot (www.acc6.nl).

Als officiële bestuursleden zullen Erik en Jeannette zeker richting aangeven, ideeën opperen en vergaderingen organiseren. Daarnaast zullen zij vooral informeren, registreren en fasciliterend actief zijn.
Erik en Jeannette hebben al meerdere jaren ervaring in het oprichten van verenigingen, stichtingen en landelijke organisaties. Tevens zetten zij zich in voor het vak kinder- en opvoederscoaching en hebben ze regelmatig gesprekken in de Tweede Kamer met diverse politici.
Als kindercoach en kindercoachopleider van het eerste uur staat Jeannette aan de wieg van het vak kindercoaching en heeft zij alle ontwikkelingen vanaf de start meegemaakt.
Erik heeft ruime ervaring op het gebied van het geven van bewustzijnstrainingen, coaching, nature quests en is in het dagelijks leven werkzaam als ICT-er op een hogeschool.

De vereniging dat zijn we samen!
De koers onderzoeken we met elkaar.
Besluiten doen we enkel in overleg met alle leden.
Vandaar dat we jou als lid vragen om bij te dragen, mee te doen.

Jouw inbreng is van belang. Jij kunt invloed uitoefenen.
Voor de kinderen en hun ouders die wij mogen supporten, voor ons vak kinder- en opvoederscoaching en voor onszelf als eigen-wijze kindercoaches.

Doe je mee?